Logo

Omelet med mozzarella og parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En omelet smager dejligt til morgenmad eller måske som let frokostret. Her laves den med bøffelmælks mozzarella og parmaskinke. Server for eksempel brød eller en grøn salat til.

6 æg
1/2 dl sødmælk
1 stk bøffelmælks mozzarella
4-6 skiver parmaskinke
olivenolie
salt og peber

Omeletterne skal tilberedes af to omgange:

Pisk æg med mælk, salt og peber.

Varm olivenolie på en slip-let pande og hæld halvdelen af æggeblandingen på panden.

Når det begynder at stivne fordeles halvdelen af mozzarella'en der er skåret i skiver på omeletten.

Fold omeletten sammen og server til skiver af parmaskinke og evt. en grøn salat til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt andelår med ristede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os