Logo

Omelet med mozzarella og parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En omelet smager dejligt til morgenmad eller måske som let frokostret. Her laves den med bøffelmælks mozzarella og parmaskinke. Server for eksempel brød eller en grøn salat til.

6 æg
½ dl sødmælk
1 stk bøffelmælks mozzarella
4-6 skiver parmaskinke
olivenolie
salt og peber

Omeletterne skal tilberedes af to omgange:

Pisk æg med mælk, salt og peber.

Varm olivenolie på en slip-let pande og hæld halvdelen af æggeblandingen på panden.

Når det begynder at stivne fordeles halvdelen af mozzarella'en der er skåret i skiver på omeletten.

Fold omeletten sammen og server til skiver af parmaskinke og evt. en grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her