Logo

Omelet med kylling og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne omelet med kylling og svampe er nem og hurtig at lave. Den er perfekt til frokost eller ekstra forkælelse til morgenmaden til dig selv eller kæresten.

 

 

5 æg
300 g kyllingelever (frossen)
1 løg
1/2 dl olie
2 små tomater
1 bdt persille
200 g champignon/svampe

Pisk æggene sammen med en spsk koldt vand.
Tø kyllingeleveren og rens den for urenheder.
Hak løget og skær svampene i mindre stykker.
Rist først løg og lever på panden i lidt olie, derefter svampene.
Tag fyldet fra panden.
Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel, indtil massen stivner ved svag varme.
Bland hakket persille i fyldet sammen med tomatbåde.
Krydr med salt og peber.
Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten og vend den anden over.
Server fra panden evt med et stykke groft rugbrød.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Thaisalat med grillet oksekødSkal marinere i mindst tre timer - mens du hører thaimusik og drømmer om de små ......
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os