Logo

Omelet med kylling og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne omelet med kylling og svampe er nem og hurtig at lave. Den er perfekt til frokost eller ekstra forkælelse til morgenmaden til dig selv eller kæresten.

 

 

5 æg
300 g kyllingelever (frossen)
1 løg
½ dl olie
2 små tomater
1 bdt persille
200 g champignon/svampe

Pisk æggene sammen med en spsk koldt vand.
Tø kyllingeleveren og rens den for urenheder.
Hak løget og skær svampene i mindre stykker.
Rist først løg og lever på panden i lidt olie, derefter svampene.
Tag fyldet fra panden.
Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel, indtil massen stivner ved svag varme.
Bland hakket persille i fyldet sammen med tomatbåde.
Krydr med salt og peber.
Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten og vend den anden over.
Server fra panden evt med et stykke groft rugbrød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?