Logo

Omelet med krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omeletter er nemme og hurtige at lave. De kan for eksempel spises som en let frokostret, som morgenmad og til brunch. Her laves de dejlige omelet med krabbekød for at gøre den lidt anderledes.

 

3 æg
1 tsk havsalt
friskkværnet sort peber
1 bdt forårsløg skåret diagonalt i 1 cm skiver
100 g krabbeklokød
olie til stegning

Pisk æggene sammen.

Varm en pande op og tilsæt lidt olie.
Sauter forårsløgene ved middel til høj varme i 1 minut.
Skru ned for bluset, fjern løgene, tilsæt lidt ekstra olie og hæld æggemassen på panden.
Lad æggene sætte sig en smule i bunden og fordel krabbekød og forårsløg i midten af omeletten.
Lad æggemassen sætte sig lidt mere, og tip top og bund ind over fyldet.
Gentag med de to sider, så omeletten bliver rektangulær.
Varm omeletten igennem, til den er gylden på top og bund.
Server med japansk sojasauce og evt. lidt rucola.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili sin carne En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte uden æg Hvis du elsker tærte men ikke elsker æg, så prøv denne opskrift på porretærte helt uden...
• En kold platteKolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen steder, at middagsmad altid skal være...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os