Logo

Omelet med hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil forkæle dig selv, konen eller kæresten en morgen men ikke gider suse til bageren efter morgenbrød og wienerbrød så lave denne simple men meget lækre omelet med hummerhaler.

 

50 g hummerhaler (frost)
2 spsk majsolie
salt og ½ tsk friskkværnet sort peber
3 æg
frisk dild
2 cherrytomater

Rist hummerhalerne let i varm olie.
Drys lidt salt på og kværn peber over.
Bland godt rundt. Tilsæt fintsnittet dild.
Pisk æggene sammen og hæld dem over.
Lad massen samle sig lidt, inden der forsigtigt løftes op i omeletten, så den flydende masse kan løbe ind under.
Fold omeletten sammen, og servér den straks på en varm tallerken med halve tomater og et stykke frisk grovbrød til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?