![Omelet med grønt fyld Denne omelet fyldt med grøntsager så som tomat, champignon, squash og meget andet. Du prøve dig frem så du finder lige netop det du kan lide. Simpel, nem med lækkert frokostret.](/images/articles/s2/2015/4/23/omelet-med-grønt-fyld.jpg)
2-3 æg
½ dl vand
salt og peber
Lidt smør eller margarine
Æggene slås ud i en skål og piskes med vand, salt og peber.
Smelt smørret på en god pande med en ordentlig slip-belægning og lad det blive svagt lysebrunt.
Hæld æggemassen på og skru ned for varmen.
Rør lidt rundt med let hånd.
Løft lidt op i den stivnede æggemasse, så den rå masse kommer ned på panden.
Når al æggemassen er stivnet, kan du eventuelt skrue lidt op for varmen, hvis omeletten er meget lys i bunden.
Når den er tilpas, skal den over på et fad eller en tallerken.
Nu skal der fyld på, og omeletten skal foldes sammen.
Fyld:
Tomatskiver og lidt hakkede krydderurter.
Lidt ristede champignon og løg
Agurketern, purløg og ristet bacon
Svitsede courgette(squash) tern krydret med persille og citronsaft
½ dåse flåede tomater kogt noget ind, lidt finthakket løg
Du kan også blande dit fyld i æggemassen, før den hældes på panden.
Det er en god metode, hvis fyldet er revet ost, dampet spinat eller hakkede krydderurter.