Logo

Omelet med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet med grønsager

 

Det tager blot et kvarter at sætte en dejlig grøn omelet på bordet. Nyd med et stykke groft brød, hvis du er meget sulten.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

250 g broccoli

200 g grønne asparges

2 æg

4 æggehvider

½ spsk olie

friske krydderurter, fx persille, purløg, basilikum

salt og peber

*

Del broccoli og asparges i små stykker, og blancher dem i kogende, letsaltet vand i 2-3 min.

 

Pisk æg og æggehvider godt sammen med lidt salt og peber.

Hæld æggemassen på en sliplet-pande med olie, og lad det bage et par min.

Fordel de afdryppede grønsager på æggemassen, og lad det bage, til det lige akkurat stivner.

Fold omeletten sammen på et varmt fad, og drys med friskhakkede krydderurter.

 

TIPS: Brug 6 hele æg, hvis du ikke er på kur!

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrittataFrittata betyder både æggekage og omelet på italiensk
• Omelet med avocado og chilisalsaEn god og kraftig ret til brunch eller en let frokost. I opskriften her til­beredes...
• FlæskepandekageÆg er en dejlig spise - billig mad, nemt at tilberede og ikke særligt fedende. Æggeretter...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os