
 
Om sommeren er det
skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller
til. Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. Til 2
personer, er du alene så halver portionen. 
 
#
250 g kyllingebryst 
15 g smør 
150 g grønne bønner 
1 håndfuld
salatblade (gerne forskellige slags) 
 
Dressing: 
150 g hindbær 
1 spsk hindbær
vineddike (eller
rødvinseddike) 
1 spsk sukker 
1 spsk vand 
evt. 1 tsk
dijonsennep 
salt og peber 
*
 
Krydr
kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en lille pande med smør. 
Skru ned for varmen
og lad dem stege ca. 5 min. på hver side. 
 
Nip bønnerne og kog
dem i letsaltet vand i 3 min. 
Læg dem straks i
iskoldt vand og derefter i et dørslag. 
 
Skyl salatbladene og
slyng dem tørre. 
Anret salatblade,
bønner og tynde skiver kylling på 2 tallerkener. 
Drys halvdelen af
hindbærrene over og blend resten sammen med de øvrige ingredienser.
 
Smag dressingen til og dryp den over anretningerne.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin