Logo

Salat med kylling og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kylling og linser

 

Nyd en mættende salat til frokost - du kan udelade kyllingen eller erstatte den med en rest kød fra dagen før (fx Meatloaf).

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid. 5 min.

 

#

125 g røde linser

½ tsk salt

250 g kogt broccoli (eller grønne bønner eller sukkerærter)

150 g kogt eller stegt kyllingebryst

 

Dressing:

1 økologisk appelsin

3 spsk vineddike

1 fed hvidløg

1 tsk spidskommen

salt og peber

*

 

Skyl linserne grundigt i koldt vand.

Kom dem i en gryde, og dæk med frisk vand.

Giv dem et opkog, tilsæt salt, og lad dem simre 5 min.

Hæld dem i en sigte, og skyl dem med koldt vand.

Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier.

 

Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen, og anret med tynde skiver kyllingebryst.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?