Logo

Salat med kylling og hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kylling og hindbær

 

Om sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller til. Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer, er du alene så halver portionen. 

 

#

250 g kyllingebryst

15 g smør

150 g grønne bønner

1 håndfuld salatblade (gerne forskellige slags)

 

Dressing:

150 g hindbær

1 spsk hindbær

vineddike (eller rødvinseddike)

1 spsk sukker

1 spsk vand

evt. 1 tsk dijonsennep

salt og peber

*

 

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en lille pande med smør.

Skru ned for varmen og lad dem stege ca. 5 min. på hver side.

 

Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 3 min.

Læg dem straks i iskoldt vand og derefter i et dørslag.

 

Skyl salatbladene og slyng dem tørre.

Anret salatblade, bønner og tynde skiver kylling på 2 tallerkener.

Drys halvdelen af hindbærrene over og blend resten sammen med de øvrige ingredienser.

 

Smag dressingen til og dryp den over anretningerne.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?