Logo

Omelet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne omelet smager fantastisk til både morgenmad, let frokost eller eventuelt kolde som tapas. Omeletten er nem at lave med få ingredienser, så alle kan være med.

8 æg
salt og peber
2 spsk olie
1 rødløg
50 g revet ost, fx. cheddar
300 g pillede rejer
1-2 spsk fintsnittede krydderurter

Pisk æggene sammen i en skål.
Drys salt og peber i.
Varm olien på en pande, og hæld æggeblandingen over.
Snit løget fint drys over, og træk æggemassen ind mod midten et par gange. Drys ost og rejer over, og lad omeletten stivne helt nemmest med et låg over svag varme.
Drys krydderurter og groftkværnet peber over, og server omeletten med ristet rugbrød.

Tips: Er også god kold, skåret i mindre stykker, lidt som tapas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her