Logo

Omelet, vendt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet, vendt


Denne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god blanding af protein og kulhydrat. Server gerne med godt, groft rugbrød.


6 æg
300 g aubergine
1 stort løg
1/2 dl olie
3 spsk persille
2 fed hvidløg
*


Skær auberginerne i 5 skiver på langs, derefter i lange strimler og til sidst i tern.
Lad dem trække med lidt salt i 20 minutter og tør derefter saltet af.

Rist dem på panden, til de er møre.
Tag dem af panden og tilsæt olie.
Rist det grofthakkede løg gyldent og tilsæt aubergine og presset hvidløg.
Lad det snurre sammen og tilsæt så persillen.
Pisk æggene sammen med 1 spsk koldt vand i en skål og hæld dem over grønsagerne og rør rundt.
Lad æggemassen stivne ved svag varme og vend det så på et grydelåg og steg omeletten på den anden side.
Krydr med salt og peber.
Server med et blad basilikum som pynt og med et stykke groft rugbrød

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med grønsagerDet tager blot et kvarter at sætte en dejlig grøn omelet på bordet. Nyd med et stykke...
• Æggekage med chorizopølseChorizopølser er stærkt krydrede med bl.a. hvidløg og chili. Den spanske version...
• Omelet med fjordrejerDenne omelet med fjordrejer smager lækkert og er nem at lave. Prøv den til frokost eller...
• C-bombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!