Logo

Omeletpandekager med grønsager og havalger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50 g sesamfrø
olie
 
Fyld:
25 g havalger (tang fås evt. i helsekostforretninger)
4 tomater
200 g aubergine
1 julesalat
50 g bønnespirer
 
Pandekager:
6 hele æg
smør til stegning
 
Sauce:
1/4 fl. hvidvin
8-10 safrantråde
50 g smør
 
Sesamfrøene svitses i olie og afkøles.
Tangen lægges i blød i koldt vand i 15 min.
Tomaterne skylles og skæres i både.
Auberginerne skæres i både, og julesalaten skæres i samme størrelse.
Det hele steges i olie få min., og bønnespirer samt halvdelen af sesamfrøene og tangen kommes i til sidst.
Det hele holdes lunt.
Æggene piskes sammen, resten af sesamfrøene piskes i, og der smages til med salt og peber.
Pandekagerne steges så tynde som muligt.
Hvidvin og safran koges sammen med halvdelen af smørret, og resten af
smørret piskes i til sidst.
En pandekage lægges nederst, og grønsagerne lægges ved.
En anden pandekage deles i 4 stk og stikkes ned i grønsagerne.
Der pyntes med grønt, og saucen hældes over til sidst.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondesalat med røde kartoflerPrøv denne lækre salat med røde kartofler til frokost eller som tilbehør til kødretter....
• Pandestegt rødspættefilet med remouladeRør din egen remoulade til rødspætterne den bliver anderledes frisk end den færdigkøbte,...
• Bønner på græskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os