6-8 små kryddersildefileter, 
1 dl vin-eddike, 
2 spsk  sukker.
Sennepsdressing: 
2 spsk  slotssennep (eller Dijonsennep), 
¾ dl olie, 
1 dl fløde (13 %), 
1-2 spsk  mørk farin, 
2 tsk  stødt fennikel, 
½ dl vin-eddike, 
3 -4 spsk  fintskåret dild.
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.
Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer.
Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, mørk farin og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til.
Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.
--