Logo

Store rejer med karrydressing, asparges og avocadomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Store rejer med karrydressing, asparges og avocadomousse

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

12 store rejer med skal

12 stk asparges

1 avocado

1/2 bundt purløg

1/2 citron

1/2 cremefraiche

2 spsk mayonnaise

2 spsk karry

En klat smør

Olie

Salt og peber

  

Bland creme fraiche, (gem lidt til avocadoen), mayonnaise, karry, lidt citronsaft, samt salt og peber.

Avocadoen moses med en gaffel og tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber og resten af creme fraichen.

Rejerne ordnes som følger: Skallerne skal fjernes.

Læg et lille snit ned langs 'ryggen' med en skarp kniv, og skallen kan tages af. Tarmen fjernes.

Skær rejen helt igennem, undtagen de sidste 2 cm fra hovedstykket.

Steg rejer og hele rensede asparges i olie og smør på panden ca. 10 min.

Anret og server.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med avocadocreme og røget laksDen velvoksne sandwich er bygget op lidt som en amagermad, med både hvedebrød og rugbrød....
• Graved laks med agurk og forårsløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkaldyrspastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os