Logo

Store rejer med karrydressing, asparges og avocadomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Store rejer med karrydressing, asparges og avocadomousse

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

12 store rejer med skal

12 stk asparges

1 avocado

1/2 bundt purløg

1/2 citron

1/2 cremefraiche

2 spsk mayonnaise

2 spsk karry

En klat smør

Olie

Salt og peber

  

Bland creme fraiche, (gem lidt til avocadoen), mayonnaise, karry, lidt citronsaft, samt salt og peber.

Avocadoen moses med en gaffel og tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber og resten af creme fraichen.

Rejerne ordnes som følger: Skallerne skal fjernes.

Læg et lille snit ned langs 'ryggen' med en skarp kniv, og skallen kan tages af. Tarmen fjernes.

Skær rejen helt igennem, undtagen de sidste 2 cm fra hovedstykket.

Steg rejer og hele rensede asparges i olie og smør på panden ca. 10 min.

Anret og server.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffeltimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tigerrejer med nudler, lime og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingeleverpostej med sursøde grønsagerBag en lækker leverpostej. Server postejen lun direkte fra fadet eller lav både postej og...
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os