Logo

Stockholmersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6-8 små kryddersildefileter,
1 dl vin-eddike,
2 spsk sukker.
Sennepsdressing:
2 spsk slotssennep (eller Dijonsennep),
3/4 dl olie,
1 dl fløde (13 %),
1-2 spsk mørk farin,
2 tsk stødt fennikel,
1/2 dl vin-eddike,
3 -4 spsk fintskåret dild.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.
Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer.
Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, mørk farin og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til.
Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Gammeldaw's æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os