Logo

Omelette classica al formaggio e cantarelli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelette classica al formaggio e cantarelli


Omelette classica al formaggio e cantarelli eller klassisk omelet med ost og kantareller er en lækker og nem ret til frokost, eventuelt til gæster.

  

#

12 æg
2 dl mælk
100 g kantareller
4 skalotteløg
1 bdt purløg
4 forårsløg
40 g parmesanost
20 g taleggio ost
*

Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.
Lav 4 omeletter.
Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken.
Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande.

Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggio ost og finthakket purløg.
Husk låget.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?