Logo

Omelette classica al formaggio e cantarelli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelette classica al formaggio e cantarelli


Omelette classica al formaggio e cantarelli eller klassisk omelet med ost og kantareller er en lækker og nem ret til frokost, eventuelt til gæster.

  

#

12 æg
2 dl mælk
100 g kantareller
4 skalotteløg
1 bdt purløg
4 forårsløg
40 g parmesanost
20 g taleggio ost
*

Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.
Lav 4 omeletter.
Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken.
Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande.

Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggio ost og finthakket purløg.
Husk låget.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Gaffelbidder med spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os