Logo

Opbagt kartoffel leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 kg hakket lever
250 g hakket kogte kartofler
250 g hakket løg
250 g hakket spæk (holdes for sig)
25 g salt
4 g peber
4 æg sammen pisket

Opbagning:
100 g margarine
100 g hvedemel  
2 dl bouillon okse
½ l mælk
 

* Tilberedning

Lav opbagningen af margarine og hvedemel, tilsæt bouillon og bag godt igennem.
Tilsæt mælk og spækket smeltes heri.
Derefter resten af ingredienserne bortset fra de sammen piskede æg.
De tilsættes lidt af opbagningen, så det varmes langsomt op og piskes i til sidst.
Hældes i forme og bages i vandbad ved 200 °C.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?