
 
Kalvelever er en
delikatesse. Steg den, så den er rosa indeni, så smager den bedst. 
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 18 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
400 g kalvelever 
1-2 løg 
2-3 æbler 
25 g smør 
50 g hvedemel 
frisk salvie 
salt og peber 
Tilbehør: rugbrød,
kartofler eller kartoffelmos 
*
 
Pil løgene og skær
dem i tynde skiver. 
Steg dem bløde på en
pande med smør ca. 10 min. 
Tag dem af panden. 
Vask eller skræl
æblerne, udbor kernehusene og skær dem i skiver. 
Steg dem gyldne på
panden med lidt smør. 
Tag dem af panden. 
Træk hinden af
leveren og skær den i tykke skiver. 
Vend dem i mel
blandet med salt og peber. 
Steg dem gyldenbrune
på en pande med smør og salvieblade 2-3 min. på hver side. 
Anret på et fad. 
Varm løg og æbler på
panden og anret ved kødet. 
Server med det
valgte tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin