Logo

Orange snitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
3 æg
200 g sukker
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 1/2 dl appelsinjuice
1 spsk orangelikør
flormelis

Smelt smørret.
Pisk æggene grundigt med sukker og bland smørret i.
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør det i skiftesvis med 1 dl appelsinjuice.
Fyld dejen i en lille bradepande, smurt og drysset med et tyndt lag rasp.
Bag kagen ca. 10. min ved 250º.
Bland resten af appelsinjuicen med orangelikør og stænk den varme kage, så snart den kommer ud af ovnen.
Lad den køle af et par min. i formen og vend den forsigtigt ud på et fladt fad.
Kagen er ret blød og kan være vanskelig at få ud af formen.
Man kan dog også lade den køle helt af i formen, skære den ud i snitter og forsigtigt lempe disse ud af forme.
Drys med flormelis gennem en sigte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldavs sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Courgetter med kryddersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribbenssteg med rødkål - til frokostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mariette fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os