Logo

Orangesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g kryddersildefileter
1 appelsin
1 kanelstang
3-4 hele nelliker
2 hele allehånde
3 spsk Grand Marnier
4-5 skalotteløg
Pynt: ½ appelsin
 
Hæld væden fra sildene over i en gryde og giv den et kort opkog
sammen med reven skal samt saft fra appelsinen, kanelstang, nelliker og
allehånde.
Tilsæt likøren og køl lagen af.
Skør sildefileterne i passende stykker og skær løgene i små snitter.
Lad trække i den afkølede lage i køleskab i to døgn.
Anret i en skål og pynt med appelsinsnitter og lidt friskrevet appelsinskal.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?