Logo

Orangesild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas hele marinerede sild - ca. 400 g drænet vægt
 
Til marinade:
Saft fra 1 appelsin
1 spsk Balsamico eddike
2 spsk olie
4 hele nelliker
1 tsk Sel de vie merian
 
Til servering:
2 appelsiner
1 rødløg
 
Sildefileterne afdryppes og lægges i et fad.
Marinaden piskes sammen og hældes over.
Silden trækker i marinaden ca. 1 døgn i køleskab.
Ved servering rulles hver sildefilet sammen og anrettes på en rund skive appelsin.
Pyntes med rødløgsringe. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med stegte søde chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage gammeldags med håndskåret baconEn luftig æggekage med sprødt bacon og purløg er en traditionel dansk sommerret, og denne...
• Majsmuffins med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os