
 
Sprød bacon og blød
avocado er de to ingredienser, der gør denne salat både fyldig og mættende. 
Arbejdstid: 10
min.  Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
150 g bacon i skiver
1 hoved grøn salat 
1 moden avocado 
 
Dressing: 
1 skalotteløg 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk balsamico 
2 spsk olie 
salt og peber 
*
 
STEG baconskiverne
sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle, og knæk dem i mindre stykker. 
 
SKYL salatbladene
grundigt, slyng dem fri for vand, og pluk dem i mindre stykker. 
 
HALVER avocadoen,
fjern stenen, og skær frugtkødet i små stykker. 
 
RØR en dressing af
finthakket skalotteløg, sennep, balsamico, olie, salt og peber. 
 
VEND det hele
sammen, og server med brød. 
 
TIPS: Et par halve
smilende æg passer også godt i denne salat.
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin