
 
 
Lav en lækker dip og
server med friske, rå grønsager eller ristet brød. Klar på et kvarter.
4 personer. Arbejdstid:
15 min. 
 
#
2 avocado
1 lime eller ½
citron 
1 dl cremefraiche 
1 fed hvidløg 
rosa peberkorn 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
rå grønsager, ristet
rugbrød eller pitabrød 
*
 
Skræl avocadoerne,
og fjern stenene. 
Blend eller mos
avocadokødet med 2-3 tsk lime- eller citronsaft. 
Tilsæt cremefraiche
til passende konsistens, og smag til med knust hvidløg, salt, friskkværnet
peber og knuste rosa peberkorn. 
Server dippen med rå
grønsager, ristet rugbrød eller pitachips. 
 

 
TIPS: Pitachips;
Flæk pitabrød på den flade led, og pensl "indersiderne" med olie. 
Drys evt. med
sesamfrø, og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. 
Læg dem på
bageplader med bagepapir. og bag dem sprøde i ovnen ved 180 °C i 8-10 min. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin