Logo

Salat med asparges og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med asparges og rejer

 

Lav en mættende salat med lækkert fyld af rejer og asparges til frokost. Den er også fin som "tag med mad".

Arbejdstid:·20 min. Koge/stege/trækketid: 12 min. 1 person

 

½ dl grov bulgur

1 spsk citronsaft

½ fed hvidløg

½ tsk havsalt

1 dl kogende vand

75 g grønne asparges

½ spsk olie

½ bundt rucolasalat

150 g pillede rejer

salt og peber

*

1. Rør bulgur sammen med citronsaft, evt. knust hvidløg og havsalt i en skål.

Hæld det kogende vand over, rør rundt og lad det trække under låg min. 10 min.

 

2. Rens de grønne asparges og kasser de træede ender.

Skær de grønne asparges i snitter på skrå og rist dem et par min. på en pande med olie.

Krydr med salt og peber.

 

3. Skyl rucolasalaten og slyng den tør. Vend den i den afdryppede bulgur sammen med asparges og rejer.

Kværn lidt sort peber over salaten.

 

Salat med asparges og rejer



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?