Logo

Salat med andelever og majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med andelever og majs

 

ca. 200 g andelever

2 friske majskolber

1 bdt radiser

frisk salat

2 spsk balsamico eddike

3 spsk god olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg andeleveren 4-5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Skær majsen fra kolben, og kog majsen i kogende let saltet vand i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og vend med salaten, eddike og olivenolie.

Krydr med salt, og server til den stegte andelever, radiser og brød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med røget torskeleverDisse boller kan bruges som lidt lækker frokost, måske i madpakken som supplement til...
• Pandekager med hvidkålsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejspakker med kylling og ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os