Logo

Salat med andelever og majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med andelever og majs

 

ca. 200 g andelever

2 friske majskolber

1 bdt radiser

frisk salat

2 spsk balsamico eddike

3 spsk god olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg andeleveren 4-5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Skær majsen fra kolben, og kog majsen i kogende let saltet vand i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og vend med salaten, eddike og olivenolie.

Krydr med salt, og server til den stegte andelever, radiser og brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her