Logo

Råmarineret grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g frisk grønkål
1/2 dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
 
Grønkålen plukkes, skylles og vrides fri for vand.
Olivenolie og hvidvinseddike piskes sammen med salt og peber.
Dressingen hældes over kålen pg det marinerer i 2 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• Salat med andelever og majsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte tomater 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Clementin-clafoutis - Oh My Darling, Clementine ClafoutisClafoutis er en klassisk fransk dessert, og navnet betyder ”at fylde” traditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os