Logo

Råmarineret grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g frisk grønkål
½ dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
 
Grønkålen plukkes, skylles og vrides fri for vand.
Olivenolie og hvidvinseddike piskes sammen med salt og peber.
Dressingen hældes over kålen pg det marinerer i 2 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingeoverlår med Thai Curry En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vintersalat med granatæbleLet, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler...
• Lune røgede sild med radisesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jorbær Panna cottaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!