Logo

Rådhussild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spegesildefileter,
3-4 spsk portvin,
2 store æbler,
2 mellemstore løg,
2 dl cremefraiche,
flødeskum af 1 dl piskefløde,
3-4 spsk hakket, syltet rødbede.

Spegesildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver sildefilet skæres i 3 a 4 stykker, arrangeres på et mindre aflangt fad og dryppes med portvinen. Æblerne skrælles, snittes i tynde både, efter at kernehuset er fjernet - og løgene snitte s i tynde ringe. Begge dele fordeles mellem hinanden og ovenpå sildestykkerne.
Herover spredes cremefraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Drysses med den finthakkede rødbede, hvilket først må gøres kort inden serveringen, for at undgå rødbederne afgiver for megen farve.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her