Logo

Rådhussild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 spegesildefileter,
3-4 spsk portvin,
2 store æbler,
2 mellemstore løg,
2 dl cremefraiche,
flødeskum af 1 dl piskefløde,
3-4 spsk hakket, syltet rødbede.

Spegesildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver sildefilet skæres i 3 a 4 stykker, arrangeres på et mindre aflangt fad og dryppes med portvinen. Æblerne skrælles, snittes i tynde både, efter at kernehuset er fjernet - og løgene snitte s i tynde ringe. Begge dele fordeles mellem hinanden og ovenpå sildestykkerne.
Herover spredes cremefraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Drysses med den finthakkede rødbede, hvilket først må gøres kort inden serveringen, for at undgå rødbederne afgiver for megen farve.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget makrel med nye kartoflerRøget makrel har en markant og kraftig smag, der passer godt til sommerens friske...
• FrokostsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os