Logo

Rådhussild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 spegesildefileter,
3-4 spsk portvin,
2 store æbler,
2 mellemstore løg,
2 dl cremefraiche,
flødeskum af 1 dl piskefløde,
3-4 spsk hakket, syltet rødbede.

Spegesildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver sildefilet skæres i 3 a 4 stykker, arrangeres på et mindre aflangt fad og dryppes med portvinen. Æblerne skrælles, snittes i tynde både, efter at kernehuset er fjernet - og løgene snitte s i tynde ringe. Begge dele fordeles mellem hinanden og ovenpå sildestykkerne.
Herover spredes cremefraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Drysses med den finthakkede rødbede, hvilket først må gøres kort inden serveringen, for at undgå rødbederne afgiver for megen farve.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TorskerognssalatTorskerognssalat er fyldt med vitaminer og mineraler og så smager den dejligt - et must på...
• Laks med safran og babyspinatlaks, ørred eller havkat kan også bruges til denne dejlige pastasalat
• Æg stegt med kartofler og PeppadewEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerfromageEn herlig syrlig dessert på en varm dag, kunne være en gammeldags ymerdessert, serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os