
 
Middagsomeletten kan varieres med forskellige grønsager. Let, god æggeret
Til 4 personer Tilberedningstid: ca 30 min
#
3 løg 
2 spsk smør/margarine 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
6 æg 
salt, peber fra kværn 
1 dl kaffefløde 
lidt kødrester 
2 kogte kartofler 
1½ dl ærter 
1 pk (85 g) flødeost 
basilikum eller oregano 
*
1. Rens løg og peberfrugter. 
Skær dem i ringe og tynde strimler. 
Skær kødrester og kartofler i små terninger. 
2. Smelt smørret i en stor pande. 
Svits løg og peberstrimler ca. 5 min. over svag varme. 
3. Pisk æggene sammen med salt, peber og fløde. 
Hæld det på panden og fordel kartofler, ærter, kød og osten
skåret i terninger, over. 
4. Læg låg på panden og lad omeletten stivne over svag
varme. 
5. Ved serveringen drysses omeletten med krydderier eller
friske krydderurter. 
Serveres i panden. Der hører rugbrød og smør til.