Logo

Oste og saltstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke frossen butterdej 400g
1 æg
groft middelhavssalt
ost
 
Rul dejen ud i ca 1/2 cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg.
Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost.
Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220ºC i ca 15 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Janssons fristelse i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte kantareller med timianHøjsæson for kantareller er sommermånederne, særligt juli og august. Derfor er denne nemme...
• Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os