Logo

Oste og saltstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke frossen butterdej 400g
1 æg
groft middelhavssalt
ost
 
Rul dejen ud i ca 1/2 cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg.
Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost.
Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220ºC i ca 15 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg med tomatsalsaRøræg med tomatsalsa er dejlig nem og hurtig ret til for eksempel morgenmad eller brunch....
• Fyldte sqashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepssild 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!