Logo

Oste og saltstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke frossen butterdej 400g
1 æg
groft middelhavssalt
ost
 
Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg.
Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost.
Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220ºC i ca 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her