Logo

Oste-omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
2 spsk reven parmesanost
1 spsk finthakket purløg
1 spsk smør
persille

Pisk æggene sammen med 2 spsk koldt vand og lidt salt.
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande og lad omeletmassen glide ned herpå.
Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.
Drys med friskhakket persille.
Serveres gerne med øl.

Tips: Brug parmesanost som du selv river, det smager bedst.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her