Logo

Oste-omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
2 spsk reven parmesanost
1 spsk finthakket purløg
1 spsk smør
persille

Pisk æggene sammen med 2 spsk koldt vand og lidt salt.
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande og lad omeletmassen glide ned herpå.
Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.
Drys med friskhakket persille.
Serveres gerne med øl.

Tips: Brug parmesanost som du selv river, det smager bedst.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• Forårsruller med kålsalatHjemmelavede forårsruller smager skønt. Brug lidt af fyldet til en sprød salat
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os