Logo

Oste-omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
2 spsk reven parmesanost
1 spsk finthakket purløg
1 spsk smør
persille

Pisk æggene sammen med 2 spsk koldt vand og lidt salt.
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande og lad omeletmassen glide ned herpå.
Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.
Drys med friskhakket persille.
Serveres gerne med øl.

Tips: Brug parmesanost som du selv river, det smager bedst.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstehapserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Pirogger med skinkePirogger kan laves med et utal af råvarer. I denne lette opskrift skal fyldet laves af...
• Kærnemælkskoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!