Logo

Ovndampede sild med tomat, rugbrød og råkost ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g sild (små)
4 modne tomater
lidt frisk esdragon (fransk)
dildkviste
salt, peber
Tilbehør: 3 skiver groft rugbrød
Salat: Fintsnittet isbergsalat, porreringe eller forårsløg og 2 tomater.
Dressing:
1 dl tomatjuice
1 tsk sød fransk sennep
1 stænk tabasco
peber, salt
 
Sildene renses og skylles godt, aftørres og udbenes.
Sil­dene rulles sammen med skind siden indad.
Læg sildene i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.
Esdragonen hakkes fint og lægges over retten sammen med dild kviste.
Tomaterne skæres i skiver og lægges ovenpå.
Læg et låg el­ler folie over retten.
Sættes i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter på nederste rille ved 200°C.
Retten serveres lun eller kold, pyntet med friske dild­kviste.
Spis groft rugbrød og salat dertil.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 4279, kcal 1019, fibre 26 g, fedt 41 g, kolesterol 217 mg.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Danish open faced sandwiches and fast foodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeefmad med karamelliserede løg og chimichurriChimichurri er en argentinsk krydderurtesalsa, der bruges mest til oksekød. Her giver den...
• Mirabel syltede med vadouvanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os