Logo

Ovndampede sild med tomat, rugbrød og råkost ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sild (små)
4 modne tomater
lidt frisk estragon (fransk)
dildkviste
salt, peber
Tilbehør: 3 skiver groft rugbrød
Salat: Fintsnittet isbergsalat, porreringe eller forårsløg og 2 tomater.
Dressing:
1 dl tomatjuice
1 tsk sød fransk sennep
1 stænk tabasco
peber, salt
 
Sildene renses og skylles godt, aftørres og udbenes.
Sil­dene rulles sammen med skind siden indad.
Læg sildene i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.
Esdragonen hakkes fint og lægges over retten sammen med dild kviste.
Tomaterne skæres i skiver og lægges ovenpå.
Læg et låg el­ler folie over retten.
Sættes i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter på nederste rille ved 200°C.
Retten serveres lun eller kold, pyntet med friske dild­kviste.
Spis groft rugbrød og salat dertil.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 4279, kcal 1019, fibre 26 g, fedt 41 g, kolesterol 217 mg.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?