Logo

Pølsehorn med ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
50 g gær
2 dl lunkent vand
150 g smeltet margarine
2 dl ymer
2 æg
900 g hvedemel

Fyld:
Pølser - skær dem halv over.

Dej:
Vandet lunes og gæren udrøres heri.
Margarinen tilsættes sammen med ymer.
Æg røres i og hvedemel tilsættes til dejen er jævn og smidig.
Dejen hæver ½ times tid.
Dejen æltes igen.
Del den gerne i flere dele, så er det lettere at arbejde med det. Rul dejen ud i en flad firkant og skær firkanten i stykker på ca. 10x10 cm.
Læg en ½ pølse på hver firkant og pak pølsen ind, så den dækkes helt.
Man kan også rulle dejen ud i cirkler, skære dem over som pizzastykker og sno hvert dejstykke rundt om hver sin pølse, så den stikker ud i enden.
Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min.
Bag dem ved 200ºC i 20-25 min

Variation:
Tilsæt ketchup inden dejen rulles om pølsen. Eller læg ½ skive ost rundt om pølsen.
Pølsehornene egner sig til frysning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
75813-01-2011 12:41:36 Monah
Hvorfor står der intet om antal ca ? det er også svært at købe ind til denn opskrift fordi der ikke står antal - hvor ved vi hvor mange pølser der skal til ? ½ pr firkant , jamen hvor mange er det ?? da denne opskrig går igen på en anden side (hvem hugger fra hvem) fandt vi ud af at det bliver ca 25 styk og man skal derfor købe en pakke med 15 pølser
75911-01-2011 22:15:21 Sophie
LÆKKERT! Elsker ymer.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her