Logo

Puntalette med kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

200 g De Cecco Puntalette (en blanding af ris og pasta)
2 stk kyllingebryst
1 glas "Sharwood´s Sauce "Hot Tasta & India"
frisk basilikum
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Kog Puntalette efter anvisning. Varm lidt olie på en pande og brun
kyllingebrysterne på begge sider. Tilsæt saucen og lad det simre i 10
minutter. Vend retten med plukket basilikum og smag til med salt og
peber. Server til den varme Puntalette.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller - diabetikerSmå kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til...
• Æg med skinke. løg og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Madeirasild med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os