Logo

Puntalette med kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

200 g De Cecco Puntalette (en blanding af ris og pasta)
2 stk kyllingebryst
1 glas "Sharwood´s Sauce "Hot Tasta & India"
frisk basilikum
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Kog Puntalette efter anvisning. Varm lidt olie på en pande og brun
kyllingebrysterne på begge sider. Tilsæt saucen og lad det simre i 10
minutter. Vend retten med plukket basilikum og smag til med salt og
peber. Server til den varme Puntalette.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italienske kødbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt torskerogn med rørt remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelæggekage med purløgLækker kartoffelæggekage med purløg. En ret der både kan serveres til brunch, frokost...
• Grove pandekager med æbleLækre pandekager med fyld af æbler er gode som efterårs- eller vinterdessert og ... Spis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os