Logo

Proprietær spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
2 spsk smør
tomatketchup
4 skiver hvedebrød
HP sauce eller worcestershiresauce
salt og frisk kværnet peber     
 
Smelt smørret på panden og svits brødet på begge sider.
Sæt brødene fra og hold dem varme.
Kom mere smør på panden, slå æggene ud og steg dem hele på panden , evt.
på begge sider.
Anret æggene på brødskiverne og krydr med ketchup, sauce, salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt kyllingebryst med stuvet spinat og Mouton Bleu En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel i creme med sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapas af nye kartoflerHer er opskriften på en spændende lille tapasret. Denne tapas er perfekt som lille forret,...
• Svampet chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!