Logo

Prinsesse Alexandras laksemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør
2 store skiver rå laks
100 g flødeost
2 tsk wasabi (fra tube)
2 spsk lakserogn
6 pillede krebsehaler
1 lille kvist dild

* Tilberedning

Læg lakseskiverne på et stykke pergamentpapir.
Rør flødeost og wasabi sammen og smør det på lakseskiverne.
Rul laksen som en roulade og læg den på køl i 1 time.
Når lakserouladen er fast, skæres 6 tynde skiver med en skarp kniv.
Læg skiverne på hver side af brødet.
Kom lakserognen på som en bræmme i midten.
Læg krebsehalerne på den ene side og dildkvisten i midten.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med varmrøget laksNyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte laksen med friskrøget...
• Laks i sommerkålLæg grønsager og fisk i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 min. Imens kan du skrubbe...
• Rugbrød med laks og avocadoEn nem og sund frokost eller fin lille forret, hvis du deler brødet i snitter
• Hindbærsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!