Logo

Prinsesse Alexandras laksemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør
2 store skiver rå laks
100 g flødeost
2 tsk wasabi (fra tube)
2 spsk lakserogn
6 pillede krebsehaler
1 lille kvist dild

* Tilberedning

Læg lakseskiverne på et stykke pergamentpapir.
Rør flødeost og wasabi sammen og smør det på lakseskiverne.
Rul laksen som en roulade og læg den på køl i 1 time.
Når lakserouladen er fast, skæres 6 tynde skiver med en skarp kniv.
Læg skiverne på hver side af brødet.
Kom lakserognen på som en bræmme i midten.
Læg krebsehalerne på den ene side og dildkvisten i midten.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her