Logo

Portvinssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kryddersildefileter
1 dl tomatjuice
1 dl portvin
3 spsk olie
3 spsk vineddike
1/4 tsk tørret timian
Sukker
Peber
Løg og peberfrugter
 
Sildefileterne skæres i stykker.
Tomatjuice, portvin og olie piskes sammen.
Sukkeret opløses i opvarmet vineddike, blandes i og tilsmages med peber
og timian.
Silden lægges i og bør trække i lagen mindst 4 timer, men gerne 1 døgn.
Silden skal opbevares i køleskabet.
Anrettes med rigeligt hakket løg og peberfrugter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SennepsægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerod-rødbedesalat med kylling og flødedressingSalat med en blanding af rødbeder, gulerødder og kylling. Og selvfølgelig...
• Smørrebrød med rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande fra LauraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os