Logo

Portvinssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kryddersildefileter
1 dl tomatjuice
1 dl portvin
3 spsk olie
3 spsk vineddike
¼ tsk tørret timian
Sukker
Peber
Løg og peberfrugter
 
Sildefileterne skæres i stykker.
Tomatjuice, portvin og olie piskes sammen.
Sukkeret opløses i opvarmet vineddike, blandes i og tilsmages med peber
og timian.
Silden lægges i og bør trække i lagen mindst 4 timer, men gerne 1 døgn.
Silden skal opbevares i køleskabet.
Anrettes med rigeligt hakket løg og peberfrugter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her