Logo

Portersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g ferske sildefileter
 
Kogelage:
3 tsk salt
4 dl porter
1 spsk knust allehånde
1 spsk knust peber
10 knuste kryddernelliker
1 stort hakket rødløg
 
Marinering:
1 1/2 dl afkølet kogelage
2 dl eddike
ca 1 1/2 dl sukker
 
Klip rygfinnen af sildene og rul dem sammen.
Læg dem tæt i en pande, så de holder på hinanden.
Bland kogelagen og hæld den over.
Lad sildene simre 5-6 min., til de er møre, kan også gøres i mikroovn på 4 minutter ved omkring 420 watt.
Hæld væden fra, men gem 1 1/2 dl
Drys allehånde, peber og nelliker over sildene og køl dem af.
Drys løgene over.
Rør kogelage, eddike og sukker sammen, til sukkeret er opløst og hæld det over sildene.
Lad dem stå køligt 1 døgn, så krydringen kan sætte sig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandel- og ørredtærte med grøn salat og smørdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med røget laksLækker bagel med røget laks og flødeost. Hertil forårsløg til at gøre retten frisk. Kan...
• Omelet med chili og røget sildEn bud på en meget anderledes omelet med røget sild og chili. Enten elsker man den eller...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os