Logo

Tarteletter med laks og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld til 4 tarteletter

# Ingredienser

100 g røget eller fersk laks
100 g champignon eller østershatte
1 tsk olie
100 g frisk spinat (eller 50 g hakket, frossen)
1- 1½ dl fløde eller cremefine
4 tarteletter

* Tilberedning

Laksen skæres i mindre stykker.
Svampe ristes af, laksen tilsættes og fløde hældes på.
Kog fløden ned til den binder. (kan evt. jævnes lidt)
Tag panden af varmen og vend det plukkede spinat i.
Smag til med olie, salt og peber.
Tarteletterne lunes let i ovnen ved 200 ºC med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Pynt:
Frisk kørvel, estragon eller basilikum eller endnu bedre, rødbedefrit.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 7.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her