Logo

Pandekager med hvidkålsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
ca. 10 stk

500 g kogt hakket hvidkål
150 g kogt kød fx. Skinke/kylling/oksebryst
2 dl mælk
10 finthakkede grønne oliven
1 spsk citronsaft
3 spsk barbecue/pepper sauce
Salt og peber
10 varme pandekager

Lun mælken i en gryde og tilsæt den optøede hvidkål og varm godt igennem. Tilsæt oliven, citronsaft, sauce og kød. Smag til med salt og peber. Hvidkålsfyldet skal være varmet godt igennem og fordeles ligeligt i de varme pandekager, som rulles og er klar til servering.

Serveringsforslag:
Hovedret: Pandekager med hvidkålsfyld, broccoli, majs og pasta samt evt. Flûtes.
Frokost/forret: Pandekager med hvidkålsfyld og kuvertbrød.
Vegetarret: Anvend 150 g drænet spinat i stedet for kød og server med kuvertbrød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?