Logo

Pandekager med hvidkålsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 10 stk

500 g kogt hakket hvidkål
150 g kogt kød fx. Skinke/kylling/oksebryst
2 dl mælk
10 finthakkede grønne oliven
1 spsk citronsaft
3 spsk barbecue/pepper sauce
Salt og peber
10 varme pandekager

Lun mælken i en gryde og tilsæt den optøede hvidkål og varm godt igennem. Tilsæt oliven, citronsaft, sauce og kød. Smag til med salt og peber. Hvidkålsfyldet skal være varmet godt igennem og fordeles ligeligt i de varme pandekager, som rulles og er klar til servering.

Serveringsforslag:
Hovedret: Pandekager med hvidkålsfyld, broccoli, majs og pasta samt evt. Flûtes.
Frokost/forret: Pandekager med hvidkålsfyld og kuvertbrød.
Vegetarret: Anvend 150 g drænet spinat i stedet for kød og server med kuvertbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocheret æg med grønne asparges og kørvelmayonnaiseAsparges er en delikatesse, der efterhånden fås i alle supermarkeder. De er nemme at...
• Danablu rørt med rom og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeefmad med karamelliserede løg og chimichurriChimichurri er en argentinsk krydderurtesalsa, der bruges mest til oksekød. Her giver den...
• Mettes syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os