Logo

Pandekager med skinkefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
4 æg
5 dl mælk
1 knsp.salt
70 g majsgryn
120 g hvedemel
30 g margarine/olie til stegning.

Fyld:
300 g hvidkål
2 porrer
2 røde peberfrugter
1 dl vand
1/2 tsk salt
Peber
200 g majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)
150 g skinkestrimler

Pynt:
Klippet purløg.

Tilbehør:
200 g hytteost
Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas).

Æggene piskes luftige.
Mælk og salt tilsættes.
Majsgryn og hvedemel røres i.
Dejen bages til 8 store pandekager, som holdes varme i ovnen.
Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe.
Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger.
Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter.
Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter.
Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg.
Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maskeret blomkål 1opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved er...
• BlodpølseBlodpølser ligner ikke andre typer pølser, idet hovedingrediensen er blod. Spises lunt i...
• Omelet med svinekødDette er en helt speciel omelet, der er asiatisk inspireret. Den laves blandt andet med...
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os