Logo

Pandekager med spinat og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g neutral smøreost
1 dl piskefløde
400 g frosset spinat, optøet og knuget fri for væde
10 skiver røget laks eller tilsvarende mængde i røgede lakserester
10 usødede pandekager, ca 14cm i diameter
1 håndfuld revet ost
Salt
peber og muskatnøtnød

Osten røres med piskefløden.
Tilsæt spinaten og smag til med salt peber og muskat.
Smøres på pandekagerne, læg laksen på og rul.
Lægges i et smurt fad. Kom riveosten over.
Varmes i ovnen 15-20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash med bacon og flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmad med rejer og krydret mayonnaiseDer er ikke mange steder i verden, hvor en kartoffelmad er så populær som herhjemme. Den...
• Glaseret limonetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os