Logo

Pandekager med spinat og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g neutral smøreost
1 dl piskefløde
400 g frosset spinat, optøet og knuget fri for væde
10 skiver røget laks eller tilsvarende mængde i røgede lakserester
10 usødede pandekager, ca 14cm i diameter
1 håndfuld revet ost
Salt
peber og muskatnøtnød

Osten røres med piskefløden.
Tilsæt spinaten og smag til med salt peber og muskat.
Smøres på pandekagerne, læg laksen på og rul.
Lægges i et smurt fad. Kom riveosten over.
Varmes i ovnen 15-20 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?