Logo

Pandekager, Spinatfyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pandekager

Dej:
100 g hvedemel
3 æg
1 dl mælk
½ tsk salt
olivenolie til stegning

Fyld:
600 g frisk spinat
200 g mascarpone (italiensk flødeost)
2 æg
½ tsk reven muskatnød
salt og peber

Tomatsauce:
50 g smør
50 g hvedemel
½ liter mælk
3 solmodne tomater
salt og peber
3 spsk parmesanost

Bønnesalat:
300 g grønne bønner
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 tsk tabasco
1 bundt persille
½ dl vand
salt og peber
75 g fetaost

Pandekager:
Sigt melet, tilsæt æg og mælk og pisk dejen godt. Dejen skal være flydende og ikke for tyk. Lad dejen hvile i 15 min., før pandekagerne steges i lidt olie. Fyld og sauce tilberedes imens. Fyld: Skyl spinaten godt, fjern hårde stilke, kog den mør i lidt vand og lad den afdryppe. Hak den fint og bland den med mascarpone, æg og krydderi.

Sauce:
Smelt smørret på en pande, tilsæt hvedemel og rør godt. Tilsæt mælken gradvist under omrøring og lad saucen koge i ca. 5 min. Hak tomaterne og kom dem i saucen. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys med parmesanost. Gratiner pandekagerne ved 180ºC i 15-20 min.

Bønnesalat:
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 4-5 min., til de er møre, men stadig har bid. Lad dem afdryppe i en sigte. Hak løget og hvidløg og svits dem i olien i 2 min. Tilsæt bønner, tabasco, hakket persille og vand. Lad salaten simre i 3 min. og smag til med salt og peber. Skær fetaosten i tern og vend den i salaten før den serveres.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?