Logo

Parisersnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g margarine
1 æg
100 g flormelis
Fyld:
225 g marmelade
Pynt:
50 g flormelis

Mørdej:
hvedemel og bagepulver sigtes sammen og blandes med kanel. Kold margarine hakkes i. Æg og flormelis røres sammen og æltes i melet. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i 2 mm’s tykkelse og skæres i firkanter efter en lineal. Kagerne skal være ca. 5 cm på hver led. De stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 6 min. ved 200ºC. Kagerne afkøles på rist og kan gemmes.
Før serveringen lægges de sammen to og to med marmelade og drysses med sigtet flormelis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?