Logo

Parmaskinke med linser, persille og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-6 tynde skiver parmaskinke
150 g linser (Verte du Puy)
2 fed fintsnittede hvidløg
4 tomater
1 lille bdt bredbladet persille, finthakket
balsamico eddike
olivenolie
salt og peber

Kog linserne efter anvisning.

Mens de er lune vendes de med hvidløg, tomater skåret i tern og hakket persille.

Smag til med balsamico, olivenolie, salt og peber.

Anret på et fad med parmaskinke.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost CalzoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os