Logo

Parmaskinke med linser, persille og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 tynde skiver parmaskinke
150 g linser (Verte du Puy)
2 fed fintsnittede hvidløg
4 tomater
1 lille bdt bredbladet persille, finthakket
balsamico eddike
olivenolie
salt og peber

Kog linserne efter anvisning.

Mens de er lune vendes de med hvidløg, tomater skåret i tern og hakket persille.

Smag til med balsamico, olivenolie, salt og peber.

Anret på et fad med parmaskinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her