Logo

Parmaskinke med spaghetti og gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

6 tynde skiver parmaskinke
150 g gorgonzola
fintsnittet purløg
1 dl fløde 13 %
200 g spaghetti

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende, letsaltet vand. Når pastaen er kogt "al dente" (mør, men med bid i). hældes vandet fra. I samme gryde varmes ost og fløde. Vend med den kogte pasta og purløg. Server til parmaskinken og krydr med masser af friskkværnet peber.
----
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?