Logo

Parmaskinke med spaghetti og gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

6 tynde skiver parmaskinke
150 g gorgonzola
fintsnittet purløg
1 dl fløde 13 %
200 g spaghetti

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende, letsaltet vand. Når pastaen er kogt "al dente" (mør, men med bid i). hældes vandet fra. I samme gryde varmes ost og fløde. Vend med den kogte pasta og purløg. Server til parmaskinken og krydr med masser af friskkværnet peber.
----
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her