Logo

Parmaskinke med spaghetti og gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

6 tynde skiver parmaskinke
150 g gorgonzola
fintsnittet purløg
1 dl fløde 13 %
200 g spaghetti

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende, letsaltet vand. Når pastaen er kogt "al dente" (mør, men med bid i). hældes vandet fra. I samme gryde varmes ost og fløde. Vend med den kogte pasta og purløg. Server til parmaskinken og krydr med masser af friskkværnet peber.
----
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DronningesnitteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosmarinsild med tzatzikiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!