Logo

Pasta med tomat, hvidløg, basilikum og muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med tomat, hvidløg, basilikum og muslinger

 

200 g god pasta

1 fintsnittet løg

4 modne tomater

2-3 fed snittede hvidløg

1 ds muslinger

frisk basilikum efter ønske

olivenolie til stegning

salt og peber

  

Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende vand tilsat salt.

Varm lidt olie i en gryde, sauter løg i 2 minutter, og tilsæt tomater, der er skåret i tern samt hvidløg.

Hæld 1/2 kop vand ved, og lad det simre 5 minutter.

Tilsæt muslinger og snittet basilikum.

Smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra pastaen, og vend med tomaterne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravad laks 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sitas marmelade-snitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Himmelsk svinesandwich En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødedessert med bærmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os