Logo

Pasta omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g pasta efter eget valg
4 æg
4 spsk fløde
1/2 tsk salt
1/4 tsk italiensk salatkrydderi
2 spsk smør

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Del æggene.

Pisk æggeblommer, fløde, salt og salatkrydderi sammen.

Pisk hviderne til skum og vend dem i æggemassen.
Smelt smørret på en pande og kom først pasta, så æggemasse på panden.
Rør forsigtigt med en gaffel til massen stivner.
Bag til omeletten er stivnet i bunden, men stadig cremet ovenpå.
Server med salat og brød til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg, den klassiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med gedeostHer er en rigtig simpel men lækker frokostret med røræg og gedeost. Server den gerne for...
• Fyldte grahamsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronsouffle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os