Logo

Pasta omelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g tykke pastarør.
4 spsk olivenolie.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 lille fennikel.
150 g kogte, pillede kartofler.
8 æg.
1 spsk hakket persille.
salt og peber
12 store stenfri, grønne oliven.
lidt merian.
Tilbehør: groft brød og/eller tomatsalat.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld væden fra.
Varm 3 spsk olie på en pande og tilsæt hakket løg og hvidløg samt finsnittet fennikel.

Svits i 5 min. ( må kun ta en smule farve), tilsæt kartoffelterninger og svits nu 3 min.

Tag blandingen af varmen, pisk æggene sammen med persille, salt og peber.
Varm 1 spsk olie på panden og tilsæt æggemassen. tilsæt grønsagsblandingen, pastaen og de halverede oliven og rør det sammen.
Lad omeletten stege i 2 min. og stil derefter panden i ovnen i 14 min. ved 180°C.

Pynt med merianblade.
Tilbehør: groft brød og/eller tomatsalat.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?