Logo

Perlehønesalat med kirsebær og blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Insalata di Faraona con ciliegie e mirtilli  

 
2 perlehønebryster
30 g smør
½ dl hvidvin
Saft af ½ citron
Skal af 1 appelsin
1 skvæt god cognac
Kirsebær og blåbær
1 kvist rosmarin
Salt, peber
 
Læg perlehønebrysterne i et fad og kom salt, peber, citronsaft, cognac og lidt rosmarin over.
Lad marinere i et par timer.
Smelt smørret ved moderat varme i en pande sammen med lidt rasmarin. Læg kødet i på skindsiden, når smørret tager farve.
Vend kødet hyppigt, til der er dannet en smuk skorpe på begge sider, på den måde bevarer kødet også saft og kraft.
Hæld marinaden og den fintstrimlede appelsinskal i panden.
Tag panden af blusset og læg de udstenede kirsebær og blåbær i.
Anret som på foto.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?