Logo

Perlehønesalat med kirsebær og blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Insalata di Faraona con ciliegie e mirtilli  

 
2 perlehønebryster
30 g smør
½ dl hvidvin
Saft af ½ citron
Skal af 1 appelsin
1 skvæt god cognac
Kirsebær og blåbær
1 kvist rosmarin
Salt, peber
 
Læg perlehønebrysterne i et fad og kom salt, peber, citronsaft, cognac og lidt rosmarin over.
Lad marinere i et par timer.
Smelt smørret ved moderat varme i en pande sammen med lidt rasmarin. Læg kødet i på skindsiden, når smørret tager farve.
Vend kødet hyppigt, til der er dannet en smuk skorpe på begge sider, på den måde bevarer kødet også saft og kraft.
Hæld marinaden og den fintstrimlede appelsinskal i panden.
Tag panden af blusset og læg de udstenede kirsebær og blåbær i.
Anret som på foto.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salt herrings in mustard sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratinerede ostebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!