Logo

Perlehønesalat med kirsebær og blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Insalata di Faraona con ciliegie e mirtilli  

 
2 perlehønebryster
30 g smør
1/2 dl hvidvin
Saft af 1/2 citron
Skal af 1 appelsin
1 skvæt god cognac
Kirsebær og blåbær
1 kvist rosmarin
Salt, peber
 
Læg perlehønebrysterne i et fad og kom salt, peber, citronsaft, cognac og lidt rosmarin over.
Lad marinere i et par timer.
Smelt smørret ved moderat varme i en pande sammen med lidt rasmarin. Læg kødet i på skindsiden, når smørret tager farve.
Vend kødet hyppigt, til der er dannet en smuk skorpe på begge sider, på den måde bevarer kødet også saft og kraft.
Hæld marinaden og den fintstrimlede appelsinskal i panden.
Tag panden af blusset og læg de udstenede kirsebær og blåbær i.
Anret som på foto.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti alla Gricia En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun- og parmaroulade med spidskål En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommertrifli med bærIngen sommer uden trifli med bær, makroner og creme. Nyd hver en bid!
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os