Logo

Perfekte røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
3 dl mælk
en stor suppeskefuld smør/margarine
1 tsk salt
1 tsk peber
 
Slå æg ud i en skål
Pisk dem til de bliver lidt hvide.
Tilsæt mælken samt peber og salt og pisk igen.
Mens der piskes varmes en pande op med den store skefuld smør/margarine.
Når smørret/margarinen er smeltet hældes det over i skålen og der piskes
igen.
Derefter hældes hele indholdet af skålen over på panden (sørg for at få
det hele med, oftest sidder der noget i bunden som ikke selv løber med ud).
Vent med at røre rundt i det, til det bobler.
Derefter er det vigtigt ofte at røre i det.
Når det er nået til punktet hvor væsken er væk, men ægget stadig er blødt
hældes det på tallerkener og der kan serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad terrin med syltede tranebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BorgmestersildSild er en rigtig dansk spise og kan laves på mange måder. Her laves retten blandt andet...
• Papaya-steak-salat og Nøddekage med bananHvem har egentlig bestemt, at salat er sommermad? Med vintersalatblade, eksotiske frugter...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os