Logo

Perfekte røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
3 dl mælk
en stor suppeskefuld smør/margarine
1 tsk salt
1 tsk peber
 
Slå æg ud i en skål
Pisk dem til de bliver lidt hvide.
Tilsæt mælken samt peber og salt og pisk igen.
Mens der piskes varmes en pande op med den store skefuld smør/margarine.
Når smørret/margarinen er smeltet hældes det over i skålen og der piskes
igen.
Derefter hældes hele indholdet af skålen over på panden (sørg for at få
det hele med, oftest sidder der noget i bunden som ikke selv løber med ud).
Vent med at røre rundt i det, til det bobler.
Derefter er det vigtigt ofte at røre i det.
Når det er nået til punktet hvor væsken er væk, men ægget stadig er blødt
hældes det på tallerkener og der kan serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vagtler på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekompot med dild og rejer SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - Blodsukker er livsnødvendigtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os